عملگرهای ضربی بر فضاهای توابع تحلیلی
Abstract
معرفی فضاهای هیلبرتی و لارنت پرداخته شده است. نقش عملگرهای ضربی بر فضاهای هاردی مورد بررسی قرار گرفته شده است.
معرفی فضاهای هیلبرتی و لارنت پرداخته شده است. نقش عملگرهای ضربی بر فضاهای هاردی مورد بررسی قرار گرفته شده است.
در این مقاله توصیفی از جابهجاگر یک عملگر ضربی خاص روی فضای برگمن وزن دار در چندقرصی مختلط ارایه میدهیم. بدینترتیب به تعمیم حکم مشابهی از فضای برگمن وزندار در قرص یکه صفحه مختلط به حالت چندمتغیره مختلط دست مییابیم.
در این مقاله به بررسی وجود و یگانگی جواب نوعی معادله دیفرانسیل با مشتقات جزئی غیرخطی در فضای مختلط بهصورت که در آن میپردازیم. در ابتدا با تبدیل معادله دیفرانسیل با مشتقات جزئی غیرخطی در فضای مختلط به یک معادله دیفرانسیل خطی از مرتبۀ اول، وجود جواب را نشان میدهیم. سپس با بهکارگیر
فرض کنید ردۀ همۀ توابع تحلیلی و نرمال شده در قرص واحد باشد. برای هر تابع از خانواۀ ضرایب لگاریتمی به صورت زیر تعریف میشوند: همچنین، زیرردۀ از را بهصورت زیر تعریف میکنیم که در آن " " رابطۀ تبعیت است. هدف ما در این مقاله تخمین دقیق نامساویها شامل ضرایب لگاریتمی برای توابعی است که ب
سیلاب از اصلی ترین بلایای همه گیر و یکی از مسائل مهم جهانی است به طوری که با افزایش شدت و فراوانی رخدادهای سیل، نگرانی های جهانی در خصوص افزایش مرگ و میر و ضررهای اقتصادی ناشی از سیل افزایش یافته است. تاکنون روش های مختلفی برای تحلیل این مخاطره طبیعی توسعه و پیشنهاد داده شده است.
در این مقاله تعمیم تبدیل آلوثگ $\tilde{A}_{(f_1,f_2)}$ را برای عملگر نوعی $A$ که روی فضای هیلبرت $\mathscr{H}$ تعریف شده است را نسبت به دو تابع پیوسته $f_1$ و $f_2$ در نظر گرفته ایم و برای نگاشتهای مقدماتی $\delta$ و $\Delta$ یک نوع قضیه فوگلد-پاتنام را مورد مطالعه قرار داده ایم.
هدف از پژوهش حاضر ارائۀ ایده ای جدید در مکان گزینی اماکن ورزشی به منظور کاربردی تر شدن نتایج این گونه تحقیقات در محیط واقعی است. پس از ایجاد پایگاه داده فضایی پژوهش که متشکل از داده های مربوط به سالن های سرپوشیده (به عنوان نمونۀ مطالعاتی)، 11 عنصر و کاربری شهری، وضعیت تراکم جمعیت