تشخیص پذیری بعضی از گروههای متناهی با استفاده از مرتبه نرمالساز زیرگروههای سیلو

پایان نامه
چکیده

چکیده تشخیص پذیری با مرتبه نرمالساز زیرگروههای سیلو اولین بار در سال توسط بیان گردید. در این رساله نشان داده ایم که گروههای ساده $d_n(q)$ ، $^2d_n(q)$ و همچنین گروههای ساده $b_n(q)$ و $c_n(q)$که $n geq 3$ و $q ot equiv pm 1 ~(mod~8)$ با مرتبه نرمالساز زیرگروههای سیلو تشخیص پذیرند. بعلاوه با اثبات-2 شناسایی پذیری گروههای ساده $b_n(q)$ و $c_n(q)$که $n geq 3$ و $q equiv pm 1 ~(mod~8)$ ، با مرتبه نرمالساز زیرگروههای سیلو نشان داده ایم گروههای ساده همواره با مرتبه نرمالساز زیرگروههای سیلو تشخیص پذیر نیستند. تشخیص پذیری با مرتبه زیرگروههای آبلی ماکسیمال اولین بار در پایان نامه فوق لیسانس ونگ در سال بیان شد و همچنین تشخیص پذیری گروههای ساده متناهی با گراف ناجابه جایی اولین بار در سال توسط عبداللهی و همکارانش مطرح شد. در این رساله، نشان داده ایم که گروههای ساده $b_n(q)$ که $n=2^m geq 4$ و $a_{3^k}(2)$ که $k geq 3$ و $|k|_2=2$ با مرتبه زیرگروههای آبلی ماکسیمال تشخیص پذیرند و همچنین گروه ساده $a_{3^k}(2)$ که $k geq 3$ و $|k|_2=2$ با گراف ناجابه جایی تشخیص پذیر است. ( با توجه به اینکه فرمولهای ریاضی با برنامه farsi tex تنظیم شده است مشاهده فایل پایان نامه و فرمولها با برنامه مذکور امکان پذیر می باشد)

۱۵ صفحه ی اول

برای دانلود 15 صفحه اول باید عضویت طلایی داشته باشید

اگر عضو سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید

منابع مشابه

تشخیص پذیری بعضی از گروههای متناوب با استفاده از مرتبه عناصر آنها

این پایان نامه دارای سه فصل است : فصل اول شامل دو بخش است : 1 - بعضی از خواص مهم گروههای متناهی . 2 - مقدماتی از نظریه نمایش گروههای . فصل دوم نیز شامل دو بخش است :1- تشخیص پذیری بعضی از گروههای متناوب که الف گراف اول . ب - تشخیص پذیری گروههای متناوب از درجه عدد اول بزرگتر از 3 . فصل سوم نیز تشخیص پذیری گروه ‏‎s8(2)‎‏بوسیله مرتبه عناصرش.

15 صفحه اول

تولید گروههای متناهی بوسیله زیرگروههای ماکسیمال از زیرگروههای ماکسیمال

مطالب مطرح شده در این پایان نامه در مورد تولید گروههای متناهی است و در واقع در پی یافتن جوابی برای سوال زیر می باشد. فرض کنیم m یک زیر گروه ماکسیمال، از گروه متناهی و ساده g باشد و همچنین h نیز یک زیر گروه ماکسیمال از m باشد، آیا عضوی مانند g از g وجود دارد که: g با توجه به مطالبی که مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد، به این نتیجه خواهیم رسید که جواب این سوال مثبت است . اکنون خلاصه ای از م...

15 صفحه اول

ti-زیرگروههای گروههای متناهی

یک زیر گروه hاز گروه متناهی g را ti-زیر گروه می نامیم اگر به ازای هر x متعلق به g داشته باشیم h ? hx = 1 یا h ? hx = h. در این پایان نامه nati-گروههای متناهی را در دو حالت پوچ توان و غیر پوچ توان بررسی میکنیم.

15 صفحه اول

تشخیص پذیری گروههای ساده متناهی با استفاده از گراف جا به جایی

درپایانامه حاضربه این موضوع اشاره می شود که اگر دوگروه متناهی غیرابلی باشند که گرافهای جابجای انها یکریخت باشدانگاه مرتبه گروههایشان باهم برابر است وهمچنین این دوگروه باهم یکریخت میشوداین حدس دارای بسیاری ازگروههااثبات شدومادراین رساله انرابرای تمام گروههای ساده متناهی اثبات کردیم.دستاورددیگراین پایانامه این بودکه خواص بسیاری از گروهها که به راحتی قابل بررسی نبودبااستفاده ازتخصیص دادن یک گراف ب...

15 صفحه اول

شمارش مرکزسازها در گروههای متناهی

هدف مقاله مطالعۀ تعداد مرکزسازها در گروههای متناهی است و احکامی دربارۀ گروههای متناهی با n مرکزساز ارائه می شود.

متن کامل

منابع من

با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید

ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده

{@ msg_add @}


نوع سند: پایان نامه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تربیت مدرس

میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com

copyright © 2015-2023